Keramisk Coating - Gør det selv!

Keramisk Coating - Gør det selv!

Hvorfor vælge keramisk coating?

Let rengøring, ultra hydrofobisk overflade og utrolig glans på lakken - What's not to like! Læs her for at finde ud af hvordan du coater din bil.

Keramisk coating er slet ikke så besværligt, som det måske ser ud til at være. Det er heller ikke længere et must, at have en lukket garage, eller et længerevarende kursus i det - Med den rette coating, kan du helt selv coate din bil i privaten. 

Men hvad er keramisk coating?

Keramisk coating fungere som en "forstærkning" af din bils lak, idet at den skaber en klar barriere på klarlakken. Med en lak som er keramisk coated, så vil du også sikre dig selv en lt rengøring, når bilen skal vaskes - da skidt, snavs, pollen og nedfald ikke længere vil sidde så godt fast på overfladen. Ikke nok med let rengøring og super beskyttelse, vil du også opnå en væsentligt dybere glans i lakken efter påføringen, rød bliver mere "wet look" livlig, metal lak vil glimtre mere end før og blålige farver vil få en dybere tone. 

Fedt, så kan lakken ikke blive ridset?

Keramisk coating er helt fantastisk, dog er det ikke magi. Selvom du får keramisk coated køretøjet, slipper du desværre ikke for stenslag, eller ridser i lakken. Dog er det værd at nævne, at småridser man normalt vil få under vasken, vil være minimalt da man nu skal bruge mindre kræfter på at vaske skidt og snavs af lakken. Forvasken her spiller en stor rolle i at mindske dine vaskeridser eller ridser generelt under vasken - ønsker du at læse mere om en korrekt forvask, kan du læse vores  -> Forvask Guide 

 

 Guide, step by step til keramisk coating!

Til guiden her, tager vi udgangspunkt i Gyeon's Q² Mohs EVO coating. Coatingen her giver dig alle de fede fetrues som keramisk coating kan tilbyde! Super glans, ekstreme hydrofobisk overflade, max beskyttelse og holdbarhed på op til 3 år. Q²M Mohs EVO bruger fluoro modificeret polysilazaner, som de eneste på markedet. Denne formel giver coatingen den optimale styrke til lang holdbarhed og gør den utrolig kemiresistent. Mohs EVO vil efterlade lakken utrolig blank og glat, smooth "touch".

Prep is key! Gør dig klar til arbejdet.

Hvis du gerne vil have det meste ud af din keramiske coating, vil det være en god ide at få poleret køretøjet inden påførsel. Hvis ikke polering er en mulighed, så bør lakkes som minimum klargøres komplet inden med Gyeon Q2M Iron flyverustfjerner og Gyone Q2M Tar tjærefjerner, eventuelt kan du slutte af med og gå lakken over med en Claybar for at fjerne de sidste urenheder i lakken. 

Step by step!

  1. Klargør lakken (Grundig rens, eller en polering)
  2. Gå alle overflader som skal coates over med Gyeon Q²M Prep
  3. Sørg for en grundig aftørring så der ikke sidder rester af polermidler eller Prep tilbage på overfladen
  4. Mohs Evo kommer med applikator dertil, væd applikatoren let og påfør på et panel
  5. Lad coatingen "Flashe" i 15-30 sekunder, alt afhængig af temperaturen der bliver coated i
  6. Aftør coatingen med Gyeon Q ²M Bald wipe, benyt gerne flere klude for komplet aftørring. 
  7. Lad køretøjet stå tørt i minimum 12-15 timer for komplet hærde proces
  8. Ønsker du ikke at vente, gå dernæst bilen over med Gyeon Q² Cure som ekstra beskyttelse

 

Tilbage til blog