Rens og beskyttelse til lædersæder

Rens og beskyttelse til lædersæder

Ønkser du og få rengjort og beskyttet dine lædersæder, eller kunstlæder - så læs vores komplette guide her! Vi gennemgår nemt hvordan du både renser og beskytter læderet så det holder sig frisk i længere tid. 

De fleste nye biler på markedet i dag, kommer oftest med noget som minder meget om rigtigt læder, dog er det tit kunstlæder der benyttes i dag. Fremgangsmåden at rense og beskytte det på, er heldigvis det samme. 

 

Hvordan renser jeg mit læder?

Til en dyb rens af dit læder, anbefaler vi at benytte Gyeon Q²M Leatherset. Her kan du selv vælge mellem om det skal være i den stærke, eller milde udgave. I sætter her får du alt hvad der skal bruges til både rens og beskyttelse af læderet. Start med og støvsuge dit læder inden så der ikke sidder løs skidt på overfladen, inden du går i gang med selve læderrensen. Når sæderne støvsuget er du klar til at rense dem med Gyeon Q²M Leather Cleaner. Benyt den medfulgte applikator/værktøj til og rense læderet i bund - vær opmærksom på ikke at bruge for meget produkt, eller for mange kræfter, lad produktet gøre arbejdet for dig!

Sæderne er rene og tørre nu - hvad så?

Når du har fået renset læderet er du klar til at beskytte dit læder igen. Den medfulgte Gyeon Q²M Leathercoat vil beskytte dit læder så det fremadrettet vil være nemmere at holde ren, give UV-beskyttelse og efterlade dem med et matt finish - præcist som rent og rigtigt læder burde være. Gyeon Q²M Leathercoat påføres med den medfulgte Gyeon Q²M Applikator, efter 15 minutter tørres sæderne over med en tør mikrofiber klud - lettere og mere effektiv beskyttelse finder du ikke!

Kan Gyeon's Q²M Leatherset bruges til andet?

Ja! Læder er læder, så om det er dine sko, sofaer eller jakker som skal have en tur - er Leatherset det helt perfekte sæt til opgaven. De forskellige komponenter kan også handles løst, såfremt det ønskes. 

 

Tilbage til blog